February 18, 2013

Design-design Kek yang jarang kita jumpa di Malaysia



Yaaa...ni baru betul-betul namanya makan kasut !
Proposed awek guna kek cincin ni boleh tak? Hehe

Hehehe, rasa nak kenakan orang je kalau aku ada kek ni..... ;D
Waaa...boleh makan gunting :D
Okay, cool gila, tapi aku takde selera nak makan kek warna silver mcm nih...
Owhhh comelnya, atas kek comel, ada kek kecik, cupcake, teko bagai~

Comelnya !!
Terbayang McD pulak dah...nyum2~~

Okay tu je, thanx sudi singgah sini (n_n)

2 comments:

Nurrul said...

INI semua kek ke ? ? cool sgt2 !! :D

narumi sakura said...

Naru nak try buat la kek macam ni!! *.*..Yosh!!