February 07, 2013

Packaging Design | Bekas Jelly yang sangat mudah & cute !

Produk : Fruits Jelly
Idea : Quick Fruit

Selalunya design packaging jelly yang kita lihat di pasaraya-pasaraya hanyalah
macam ni :


Tetapi, seorang designer yang bekerja di salah sebuah design agency di Johannesburg,
South Afric telah mereka packaging yang baru dan kreatif untuk produk jelly ini.

Jelly's Creative Packaging Design
Design ini menggunakan imej potongan buah seolah-olah buah-buahan sebenar untuk
membawa idea 'Quick Fruit' itu. Menggambarkan ini lah pilihan yang tepat untuk kita
menikmati buah-buahan, hanya perlu buka plastik penutup jelly itu...dan makan !! :D

Pandangan penuh
Pandangan bekas sahaja
Pandangan jelly sahaja
Pandangan penutup jelly sahaja

Dan produk ini hanya terdapat dalam 3 perasa sahaja. Wuwu, perisa mangga untuk
orang mengandung yang mengidam tidak disediakan ya~~Hehe :p

Waaaahhhh, nampak sedap dan betul-betul macam buah kan?
Tapi, takde jual kat malaysia :( 



1 comment:

narumi sakura said...

comelnye nape x jual kat Malaysia T^T