January 29, 2012

Malaysian Chocolate Fair 2011 (Tabah Aku Buat Illustration)

 Assalamualaikum and hi readers. Lama aku tak update dalam blog ni kan.
So, untuk kali ni, aku nak share pasal artwork illustration aku masa aku
diploma. Untuk final major project kitorang masa final sem diploma, kami
kena pilih satu kategori daripada produk, servis, atau event. Aku pilih event

Malaysian Chocolate Fair

So, kami kena come out dengan idea yang gempak gila supaya idea dan concept
kami tu diterima oleh lecturers. Serius, aku tak suka proses ni sebab banyak kali
idea aku kena reject ! (-_-') So, artwork yang aku nak tunjukkan kat bawah ni 
adalah sebahagian daripada final artwork aku ni :)

Ini aku buat untuk invitation card yang functionnya sama je macam flyers, untuk
promote event Chocolate Fair tu
(Back)                                           (Front)

Aku buat empat siri/design untuk flyers ni. Terima kasih pada lecturer aku
sebab dia yang bagi cadangan supaya aku buat flyers menggunakan style
postcard. Aku guna elemen bibir dan mulut sebab organ ini lah yang paling
sensitive terhadap makanan, lagi-lagi coklat kan :)

Kemudian, ini untuk hiasan pada booth coklat untuk kanak-kanak :

Okay, tak cantik sebab langsung takde shadow bagai (-_-')



Dan ini pula untuk promotional items ( stickers) :

Okay, semua ni aku guna Illustrator, aku tak tau nak citer ape lagi ni, haha
Thank Q sudi jenguk sini (n_n)

2 comments:

Fyfy Liew said...

cantikk!! comel je tgk.

Lynn Damya said...

fyfy : hehe..thank Q lagi fyfy :D