July 28, 2012

Doodles Hari Raya Aidilfitri 2012


Hi all. Thanx sudi datang blog ni. Kat sini ada doodles design untuk
hari raya aidilfitri , dengan pelbagai pilihan warna untuk dipilih.
(chewahh :p)

Kalau korang berkenan, silakan ambil. Free of charges. Hehe :D

Kod - K1

Kod - K2

Kod - K3

Kod - K4

Kod - K5


Terima kasih. Doodles ini free saja, kepada sesiapa yang dah ambil,
harap link kan kepada blog ini ya, Thank Q :)

p/s : Maaf lah, sempat buat doodles perempuan je :p
Nanti kalau free, aku try buat doodles lelaki pulak ea.


4 comments:

Fyfy Liew said...

Comelnya! Pandai lah Lynn buat. :)

Lynn Damya said...

fyfy : haha awalnya komen, TQ..sempat buat sikit je :p

Alif Haris said...

wah berjiwa artistik lah lynn ni. hehe

nahunabila said...

waaa cantek sumenyer :D