December 28, 2011

My Human Drawing (belajar drawing & rendering)

Assalamualaikum and hi all's ! Okay, kali ni aku nak share artwork
drawing aku. Ni masa part 2 kot, eh ke part 3 ea? Entahlah aku
pon tak ingat, lama sangat dah yang penting ni masa diploma lah.
Kitorang kena lukis gambar manusia, so nak tau aku lukis siapa?


Aku lukis :

NIA RAMADHANI
(sebab dia cantik !)

dan 

MILLA JOVOVICH
(sebab dia peminat aku sangat lah style dalam Resident Evil Series)

Jom, tengok hasil karya aku yang tak seberapa sangat tu :

Nia ramadhani (greyscale version)

Nia Ramadhani (color version)

Milla Jovovich......err..ada rupa tak?

Mila Jovovich lagi.. :D

Ni tak tau siapa, main lukis je...haha

my precious masterpiece <3

Okay, itulah antara drawing aku. Mula-mula aku tak reti nak render,
tapi lepas lama-lama aku belajar dan di ajar, akhirnya okay jugak
lah.. :) tapi sekarang ni lepas lama-lama tak buat drawing, aku rasa
tak jadi kot. And sekarang bila aku tengok balik artwork-artwork
ni, aku macam pelik.....

"Apsal aku tak lukis gambar
Avril Lavinge ek?"



1 comment:

EYJA MASLIZA said...

lukis gambar eyja boleh? hehek :D cantiknya!